Modellanpassad sökning

Visa
Cerwin-Vega

Cerwin-Vega HED 2x12" dBVox låda

Art.nr: H7124DNewbox

En riktigt snygg baslåda med 2x12" 500W RMS basar!

rea pris 3290 kr/paket
tidigare pris 4985 kr/paket
Slut i lager

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 031-225560 eller maila oss support@dbakuten.se

14 dagars öppet köp - 60 dagars bytesrätt

 Fri frakt över 1000:- (Gäller ej hempaket eller pall)

Stort eget lager snabba leveranser

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Vårt imponerande basljudpaket kombinerar inte bara en, utan två kraftfulla Cerwin-Vega HED 12" subwoofers för att ge dig en enastående basupplevelse i bilen. Med dubbla basar ökar effekten och basåtergivningen förstärks för att leverera ännu djupare och kraftfullare bas.

Cerwin-Vega HED 12" subwoofers är hjärtat i detta paket och erbjuder imponerande prestanda. Med en effekttålighet på 1200W MAX och 250W RMS per bas får du totalt 500W RMS när du kombinerar båda subwooferna. Detta ger en kraftfull basåtergivning som kommer att fylla din bil med rik och distinkt bas. Subwooferna är utrustade med HED-korgar och specialdesignade paraboliska koner för att ge enastående styvhet och hållbarhet. Med en impedans på 2x4 Ohm och en känslighet på 87.0dB per bas får du en högkvalitativ ljudupplevelse med imponerande basdetaljer.

dBVox 2x12" baslåda! Denna kraftfulla låda är konstruerad för att rymma båda basarna och leverera en oöverträffad basupplevelse. Med den snygga dBVox-loggan broderad på ovansidan ger lådan inte bara imponerande prestanda utan också en stilren och attraktiv design. Lådan är byggd av 17 mm MDF-material för att säkerställa hållbarhet och optimal ljudkvalitet. Den har också en överdimensionerad portarea för att undvika flåsljud och ge dig en djup, kraftfull och väldefinierad basåtergivning.

Tillsammans bildar Cerwin-Vega HED 12" subwoofers och dBVox 2x12" baslåda en kraftfull kombination som kommer att ge dig den ultimata basupplevelsen i din bil. Med två basar får du fördelen av ökad effekt och en mer dynamisk ljudåtergivning. Varje basnot kommer att fylla din bil med en kraftfull och fyllig bas som kommer att imponera på både dig och dina passagerare.

Upplev kraften och precisionen i dubbla Cerwin-Vega HED 12" subwoofers i kombination med dBVox 2x12" baslåda. Med ökad effekt och detaljerad basåtergivning kommer du att uppleva musiken på ett helt nytt sätt. Ta din bilars ljudsystem till nya höjder och skapa en ljudupplevelse som kommer att imponera varje gång du sätter på musiken. Med detta imponerande basljudpaket får du kraft, klarhet och en basåtergivning som kommer att ta andan ur dig.

Tekniska data

Attribut Värde
Storlek på baselement
2x12"
Effekttålighet RMS
500W
Effekttålighet MAX
2400W
Frekvensområde
25-300Hz
Impedans
1ohm
Känslighet
98dB
Typ av baslåda
Portad
Höjd
368mm
Bredd
800mm
Djup (nedre)
434mm
Djup (övre)
434mm

Produktinformation

SKU:

H7124DNewbox

Prishistorik

Lägsta pris de senaste 30 dagarna är 3290 kr
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner