Modellanpassad sökning

Visa
Nyhet!
Hifonics

Hifonics ATL12BPA

Art.nr: ATL12BPA

30 cm (12") Aktiv Bandpass

5995 kr/st
Hos leverantör 3+ dagar
Hifonics ATL12BPA - dBakuten.se

Hifonics

Hifonics ATL12BPA

5995 kr/st

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 031-225560 eller maila oss support@dbakuten.se

14 dagars öppet köp - 60 dagars bytesrätt

 Fri frakt över 1000:- (Gäller ej hempaket eller pall)

Stort eget lager snabba leveranser

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Med en bandpass-subwoofer från HiFonics kommer varje basälskare att träffa målet. Jordbävningsliknande basattacker, som de som levereras av Atlas-subs utrustade med dubbla magneter och aluminiumkorgar, är en del av programmet med de legendariska HiFonics-bandpassen!

 

Den beprövade Atlas bandpass-boxen finns nu även som aktiv version ATL12BPA för basmissbrukare. En integrerad, 460 watt RMS klass D högeffekts aktiv modul ger den nödvändiga kraften. Den moderna och effektiva varianten är inte bara imponerande på pappret: i testet i Car&Hifi facktidningen 03/2024 övertygade lådan fullständigt och placerades i den absoluta toppklassen med betyget 1,1. Den blev till och med utnämnd till BÄSTA PRODUKT i kategorin aktiva subwoofer.

 

Med den integrerade 460 watt RMS klass D-förstärkaren använder HiFonics inte bara en särskilt kraftfull aktiv modul, utan också en mycket effektiv sådan med 84 % effektivitet. Detta sparar batterikraft. Men det är inte bara prestandan som är bra, de omfattande funktionerna är också fantastiska. Tack vare EPS PRO kan boxen enkelt kopplas till moderna fabriksradioapparater via de integrerade högnivåingångarna. Basförstärkning, subljudsfilter, fasbrytare, RCA-ingångar och automatisk påslagning finns också ombord. Förstärkaren har till och med en fjärrkontroll för basnivå.

 

Produktinformation

SKU:

ATL12BPA

MPN:

ATL12BPA

Prishistorik

Lägsta pris de senaste 30 dagarna är 5995 kr
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner