Modellanpassad sökning

Visa
Nyhet!
Rebec

Rebec ES2S

Art.nr: 30503

Rebec High end 2-kanals förstärkare

20995 kr/st
Hos leverantör 3+ dagar
Rebec ES2S - dBakuten.se

Rebec

Rebec ES2S

20995 kr/st

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 031-225560 eller maila oss support@dbakuten.se

14 dagars öppet köp - 60 dagars bytesrätt

 Fri frakt över 1000:- (Gäller ej hempaket eller pall)

Stort eget lager snabba leveranser

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Legend-seriens förstärkare

Legend Series Amplifiers är mästerverket på högsta tekniska nivå av Rebec R&D-team. Det är också ett viktigt tecken för Rebec-uppgraderingen till high-end billjudsystemnivå. Rebecs tekniska team genom över tio års samlad erfarenhet och forskning överträffar Rebecs estetiska utseende och ljudkvalitetskonceptet, förväntar sig den bästa förstärkaren, innovationen och de senaste resultaten på hög nivå. Legend-seriens förstärkardesign matchar perfekt R&D-tekniken och konceptet från designers förståelse för musikfilosofin. med världens högsta standard och positionering för effektförstärkaren, perfektion av ljudprestanda. Legend-seriens förstärkare finns i ES2 och ES4.

Unik elektrisk kretsdesign:

Strömförsörjningen och ljudsignalen är utformade separat, de kan inte störa varandra och är helt isolerade. Effektförstärkarens signal-brusförhållande, upplösning, parametrar för harmonisk distorsion kan vara på högsta nivå. De dubbla krafttransformatorerna säkerställer ett starkt dynamiskt ljud.

 

Specialmaterial:

Strömterminalen och högtalarterminalen är behandlade med ren koppar CNC-slipad guldplätering. och det interna motståndet är nästan noll, minskar kraftigt förlusten av ström och signal under sändning, och säkerställer därmed dess höga dynamik. Förförstärkaren använder en Hi-End-kvalitet guldförseglad LME49710HA, rena guldpläterade stift, och den är producerad av världens bästa SMT-precision för att säkerställa korrekt och perfekt återgivning av ljud.

Tekniska data

Attribut Värde
Antal kanaler
2
Förstärkarklass
AB
Effekt i 2 ohm RMS
2x500W
Effekt i 4 ohm bryggkopplat RMS
1x750W
Effekt i 4 ohm RMS
2x250W
Frekvensområde
20Hz - 35KHz
Säkringar
25A x 3
Dimensioner
421x240x63mm
Vikt
7

Produktinformation

SKU:

30503

MPN:

ES2S

Prishistorik

Lägsta pris de senaste 30 dagarna är 9251 kr
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner