Modellanpassad sökning

Visa

Alpine "INE-W987D full package

Art.nr: KIT-7BM1A

Installationssats till Alpine INE-W987D/iLX-700

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 031-225560 eller maila oss support@dbakuten.se

14 dagars öppet köp - 60 dagars bytesrätt

 Fri frakt över 1000:- (Gäller ej hempaket eller pall)

Stort eget lager snabba leveranser

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Att göra en snygg installation med en 7-tumsskärm i en vanlig instrumentbräda kan vara en utmaning. Alpine erbjuder nu ännu fler installationssatser som innehåller allt från mekanik till adaptrar och gränssnitt för rattreglage och bilens display (i förekommande fall).

 

Med KIT-7BM1A kan du inte bara behålla och förbättra bilens ratt fjärrkontroll, behålla parkeringssensorn och varningssignaler, du kommer också att lägga till en helt ny upplevelse när du parkerar och använder luftkonditioneringen.
Medan bilar utrustade med ett fabriksnavigationssystem har en optisk representation av parkeringssensorerna, kommer du inte att hitta den i bilar som är utrustade med en standardradio.
KIT-7BM1A översätter parkeringens sensordata till Alpine INE-W987D så att du får en visuell representation av parkeringssensorerna. Vid drift av luftkonditionering, värmare eller ventilationsreglage visas en visuell representation på skärmen på INE-W987D.
Denna funktion är vanlig i många fordon, men inte i BMW: s inom tillämpningsområdet för KIT-7BM1A.
Nivån på visuell representation beror på tillgängliga data i fordonet och typen av luftkonditioneringskontroll. Detta gränssnitt fungerar bäst med automatisk luftkonditionering.
Det kommer att stödja fjärrkontrollen med fjärrkontrollen med SIRI-stöd. Parkeringssensorer och varningssignaler stöds också.
Antennadapter och DAB-antenn KAE-232DA ingår

Produktinformation

SKU:

KIT-7BM1A
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner