Modellanpassad sökning

Visa
-24%
Digital Designs

Digital Designs CXS6X9

Art.nr: DDCXS6X9

6x9" koaxialhögtalare

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 031-225560 eller maila oss support@dbakuten.se

14 dagars öppet köp - 60 dagars bytesrätt

 Fri frakt över 1000:- (Gäller ej hempaket eller pall)

Stort eget lager snabba leveranser

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

OBS! säljes par-vis = paketet innehåller 2st högtalare
 
DD Audio CXS-koaxialhögtalarna är utformade för att passa de trängsta av dörrpaneler. 
CXS-koaxialhögtalarna använder samma woofer och tweeter från  CS-komponentsatserna som är permanent monterade för användning i applikationer där koncentrisk montering föredras.
Vårt fokus på ljudkvalitet börjar med precisionsmotoraggregat. De maskinbearbetade magnethålen som drivs med hög energi strontiummagneter ger stark effekt från en kompakt design. Vi införlivar distorsionsminskande kortslutningsringar för flödesmodulering och induktanskontroll.
Mitten av woofer-konerna är styv massa med akustisk behandling på framsidan, vilket minskar konens uppbrytning samtidigt som det ger vatten / fuktmotstånd. Den komprimerade gummiupphängningen är optimerad för lätt vikt för att öka känsligheten.Tweetersidan av CXS är  T2. T2 är en 25mm tweeter som använder ett hög energi neo magnet system för att ge hög känslighet i storleksbegränsade applikationer. Membranmaterialet är en ultra-tunn, halvtransparent kompositduk formad till en hyperbolisk kupol för att öka geometrisk hållfasthet samtidigt som massan reduceras. Faspluggen utjämnar frekvensresponsen samtidigt som man förbättrar off axis responsen. De är utrustade med metalliserade polypropenkondensatorer in-line med diskanthögtalaren för extra skydd när volymen är hög.

Tekniska data

Attribut Värde
Storlek på diskant
25mm
Frekvensområde
40-25kHz
Impedans
4Ohm
Känslighet
91dB

Produktinformation

SKU:

DDCXS6X9
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner