Modellanpassad sökning

Visa
-17%
Pioneer

Pioneer TS-D 12tum

Art.nr: TS-D12D4

12",2000W komponentsubwoofer i D-serien

rea pris 1995 kr/st
tidigare pris 2395 kr/st
Hos leverantör 3+ dagar
Pioneer TS-D 12tum - dBakuten.se

Pioneer

Pioneer TS-D 12tum

1995 kr/st

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 031-225560 eller maila oss support@dbakuten.se

14 dagars öppet köp - 60 dagars bytesrätt

 Fri frakt över 1000:- (Gäller ej hempaket eller pall)

Stort eget lager snabba leveranser

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

OBS! säljes styck-vis = paketet innehåller 1st subwoofer

30 cm/12 tum komponentsubwoofer i D-serien (2 000 W)
DVC-talspole (Dual Voice Coil) på 4 ohm

Kraftfull basåtergivning
Upptäck komponentsubwooferhögtalarna i Pioneers TS-D-serie. Dessa subwooferhögtalare är framtagna för att ge kraftfull och tydlig, djup basåtergivning och passar perfekt tillsammans med högtalarna i TS-D-serien.
Om du letar efter innovativa lösningar, imponerande djup och noggrann lågfrekvensåtergivning, ska du lyssna på Pioneers TS-D-serie.

TS-D-serien bygger på erfarenheter från en rad klassledande subwooferhögtalare och ger pålitlig kraft med kapacitet att leverera ett stort, klart och distorsionsfritt ljud som inte går att jämföra med något annan i klassen.

När de drivs av Pioneers förstärkare i GM-D-serien levererar subwooferhögtalarna i TS-D-serien extremt kraftfull, rik och naturtrogen basåtergivning, oavsett volymnivå.

Uppgradera ditt ljud med Pioneer TS-D12D4. Denna 30 cm (12 tum) subwooferhögtalare med dubbla talspolar på 4 ohm (4 Ω x 2) har en maxeffekt på 2 000 W och 600 W nominell effekt.

Under Pioneers otroliga, 80 år långa historia har vår högtalarteknik nått kvalitetsgränserna för ljudåtergivning, med en kompromisslös design som bara Pioneer erbjuder. Pioneer designar, utvecklar och tillverkar varje Pioneer-högtalare internt, helt i linje med Pioneers standarder för prestanda och kvalitet. Därför är vi stolta över att kalla våra senaste Z- och D-serier för ”högpresterande” bilhögtalare. Pioneer brinner för att återge musik i dess renaste form och detta kan bara uppnås om högtalarna installeras korrekt, så att deras prestanda maximeras för just din bil. För att göra detta har Pioneer ett team med experter runt om i Europa som sitter inne med den kunskap, erfarenhet och passion som krävs för att installera Pioneers Z- och D-serier och ge dig bästa möjliga ljudupplevelse. Dessa Pioneer-partners kan sälja och installera Pioneers Z- och D-serier. Lyssna inte bara på musik, HÖR MER.

Tekniska data

Attribut Värde
Storlek på baselement
12"
Effekttålighet RMS
600 W
Effekttålighet MAX
2000 W
Frekvensområde
20 Hz to 4,7 kHz
Impedans
4 O x 2
Känslighet
78 dB
Inbyggnadsdjup
157 mm
Monteringshål
281 mm
Vikt
5.30 kg

Produktinformation

SKU:

TS-D12D4
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner